Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, υλοποιεί στην πόλη μας το Διεπιστημονικό Σεμινάριο Ενηλίκων του Παντείου:

«Η ΚΡΙΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ»

Ο κύκλος μαθημάτων/διαλέξεων επικεντρώνεται στα ζητήματα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης εξετάζοντας τα αίτια και τις συνέπειες και έχει έναρξη το Φθινόπωρο τρέχοντος έτους.

Έτσι λοιπόν, το επί τετραετίας οργανωμένο συστηματικά Σεμινάριο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα «Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στην Κρίση», με ομιλητές μεγάλο αριθμό ακαδημαϊκών και τακτική συμμετοχή μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών, προσφέρεται τώρα και στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Παντείου Πανεπιστημίου, είναι ευκαιρία να μεταφέρει γνώσεις και προβληματισμούς σε ένα ευρύτερο, μη πανεπιστημιακό κοινό, κάνοντας ένα βήμα για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ αυτής και της γειτονικής τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζοντας την αναγκαία εκλαΐκευση των επιστημονικών της πεδίων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018 – 2019

Το Σεμινάριο διεξαχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης, 2ας Μαίου 8, Κεντρική Πλατεία, παρέχεται δωρεάν, έχει διάρκεια 8 μήνες, με μία διάλεξη το μήνα (Τετάρτη 17:00 έως 21:00, βλ. πρόγραμμα που ακολουθεί) και απευθύνεται σε 60 ενήλικες κατοίκους της Νέας Σμύρνης που θα εγγραφούν για να το παρακολουθήσουν. Στο τέλος του Σεμιναρίου θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από τον Δήμο Νέας Σμύρνης και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αιτήσεις συμμετοχής: Γραφείο Παιδείας Δήμου Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος. Τηλ: 213 2025840

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται από ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11/2018 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11/2018 (εργάσιμες ημέρες, ώρες 10:00 – 14:00 )
Απαραίτητα δικαιολογητικά αιτήσεων: Φωτοτυπίες Δελτίου Ταυτότητας και λογαριασμού ΔΕΚΟ ή άλλου φορέα, στο όνομα του αιτούντος, με διεύθυνση Νέας Σμύρνης.