Με απόφαση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη τροποποιούμε ως προς τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων τη με αριθμ. 20897/1-9-2021 (ΑΔΑ: 61ΛΙΩΚ3-8ΑΑ) Απόφαση Δημάρχου, την συμπληρώνουμε με τον ορισμό ενός άμισθου Αντιδημάρχου και ορίζουμε μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ως εξής:

Team member
Ευστάθιος Κούπας
Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1980 ίδρυσε στη Νέα Σμύρνη τα φροντιστήρια “ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ”, τα οποία διευθύνει και στα οποία διδάσκει ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Το 1994 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2006 ίδρυσε τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Σμύρνη-Νέα Σελίδα» και κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος, όπως και το 2010, όταν αναδείχτηκε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το 2014 ήταν συνιδρυτής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών «Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο» – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ και συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος στην Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΚΕΔΕ.
Team member
Πέτρος Κουκάς
Αντιδήμαρχος Αστικού Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας
Γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε ως μαθητής στην Ελληνική Παιδεία και ως σπουδαστής στη Σιβιτανίδειο Σχολή. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό. Παράλληλα ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τα κοινά ως Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης για πολλά χρόνια καθώς και μέλος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής. Ως ελεύθερος επαγγελματίας εργάζεται στη Νέα Σμύρνη από το 1987. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης. Το 2019 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη.
Team member
Γεώργιος Κρικρής
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Κυκλικής Οικονομίας
Αποφοίτησε από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην «Διάγνωση-Αντιμετώπιση των Μαθησιακών Δυσκολιών». Έχει εργαστεί στα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Από το Μάρτιο του 2017 ως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας με αρκετές καινοτόμες πρωτοβουλίες στον συγκεκριμένο τομέα.
Team member
Διονύσιος Κονιδάρης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδικών Χαρών & Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Επιχειρηματίας από το 1993. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου Ποιότητας Ζωής και Διοικητικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνική Στέγη» και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός Οργανισμός. Αντιδήμαρχος από το 2009 έως τον Αύγουστο του 2019 με κύριες παρεμβάσεις την ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου και τη δημιουργία νέων καθώς και την ανάπλαση χώρων πρασίνου (Κεντρική Πλατεία, νησίδες, πάρκα, πλατείες, Άλσος).
Team member
Αλέξανδρος Ζαβός
Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης
Eίναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής, Μαθηματικός, κάτοχος Μάστερ στη διδακτική και μεθοδολογία των Μαθηματικών. Δίδαξε στο 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στην Ευαγγελική Σχολή. Εκλέχθηκε στο Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ και στο ΚΥΣΔΕ στο Υπουργείο Παιδείας, ως εκπρόσωπος των καθηγητών. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά τα έτη 1990-1992. Υπήρξε Σύμβουλος της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη χάραξη της Μεταναστευτικής Πολιτικής ως Πρόεδρος του Ι.ΜΕ.ΠΟ. (Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής). Παράλληλα έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης Ευρωπαϊκής Μεταναστευτικής Πολιτικής (2008-2009). Συμμετείχε ως ειδικός ομιλητής σε συνέδρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που οργανώθηκαν από Διεθνείς Οργανισμούς, την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυβερνητικούς φορείς, Πανεπιστήμια, κλπ. Συμμετείχε ως Επικεφαλής Εθνικών αποστολών στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία για θέματα μετανάστευσης. Υπήρξε υπεύθυνος σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα σχετικά με το trafficking και την κοινωνική ένταξη των μεταναστών. Είναι επικεφαλής της ομάδας «Κοινωνικός Μετασχηματισμός» (Πρόγραμμα MOST) της UNESCO.
Team member
Γιατζίδης Παναγιώτης (Νότης)
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης
Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Υπήρξε Διοικητικό Στέλεχος στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Σύμβουλος Επιτροπών Υπουργείων Προεδρίας, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης. Έχει κοινωνική και πολιτική δράση σε συλλόγους και ενώσεις της Ν. Σμύρνης, των Φοιτησάντων Ευαγγελικής Σχολής, των Φίλων του Φάρου, της Ένωσης Ποντίων. Ήταν υποψήφιος Βουλευτής εθνικών εκλογών στη Β΄ Αθηνών. Στη Νέα Σμύρνη διετέλεσε: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Έχει διατελέσει μέλος των Επιτροπών Δημαρχιακής, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, του Διοικητικού Συμβουλίου «Εθνικής Στέγης», του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύων Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Επίσης υπήρξε Επιστημονικός Σύμβουλος του Νομάρχη Αθηνών και Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Team member
Πολύδωρος Συρίγος
Αντιδήμαρχος Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας
Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Νεολαίας καθώς και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωργική Οικονομία. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, μελετητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Team member
Τσιάπης Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας
Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Οι γονείς του ήταν από τους πρώτους κατοίκους - επαγγελματίες της Νέας Σμύρνης. Είναι επιχειρηματίας με επιχειρήσεις πάνω από τέσσερις δεκαετίες στην πόλη μας. Συνθέτης - Στιχουργός - Ερμηνευτής με προσωπικούς δίσκους, αλλά και πολλές συνεργασίες σε παραστάσεις, θεατρικά και δισκογραφίες (Σαββόπουλος - Κατσιμίχας - Χατζής - Μαρκόπουλος - Μικρούτσικος - Κόκκοτος - Μητσιάς - Ξυδούς - Μπακαλάκος κ.α.). Είναι απόφοιτος Ανωτέρων Θεωρητικών Σπουδών Μουσικής από το Ελληνικό Ωδείο. Διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας του Πανιωνίου ενώ είναι ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης. Εκλέγεται ανελλιπώς από το 2002 μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης. Πρώην πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.Εθνική Στέγη. Από το 2017 είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μητσάκου, επιχειρηματία της πόλης μας. Έχει δύο γιους, το Νίκο, Οικονομολόγο - Λογιστή - Στατιστικό Αναλυτή τον Παναγιώτη, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά - προπονητή ποδοσφαίρου.