Με απόφαση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη ορίστηκαν οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νέας Σμύρνης. Η θητεία των Αντιδημάρχων ορίζεται από την 1-9-2020 έως και 31-8-2021.

Team member
Ευστάθιος Κούπας
Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης
Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1980 ίδρυσε στη Νέα Σμύρνη τα φροντιστήρια “ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ”, τα οποία διευθύνει και στα οποία διδάσκει ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Το 1994 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2006 ίδρυσε τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Σμύρνη-Νέα Σελίδα» και κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος, όπως και το 2010, όταν αναδείχτηκε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το 2014 ήταν συνιδρυτής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών «Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο» – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ και συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος στην Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΚΕΔΕ.
Team member
Γεώργιος Κρικρής
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης
Αποφοίτησε από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην «Διάγνωση-Αντιμετώπιση των Μαθησιακών Δυσκολιών». Έχει εργαστεί στα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Από το Μάρτιο του 2017 ως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας με αρκετές καινοτόμες πρωτοβουλίες στον συγκεκριμένο τομέα.
Team member
Πολύδωρος Συρίγος
Αντιδήμαρχος Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας
Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Νεολαίας καθώς και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωργική Οικονομία. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, μελετητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Team member
Διονύσιος Κονιδάρης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδικών Χαρών & Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Επιχειρηματίας από το 1993. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου Ποιότητας Ζωής και Διοικητικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνική Στέγη» και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός Οργανισμός. Αντιδήμαρχος από το 2009 έως τον Αύγουστο του 2019 με κύριες παρεμβάσεις την ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου και τη δημιουργία νέων καθώς και την ανάπλαση χώρων πρασίνου (Κεντρική Πλατεία, νησίδες, πάρκα, πλατείες, Άλσος).
Team member
Πέτρος Κουκάς
Αντιδήμαρχος Αστικού Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας
Γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε ως μαθητής στην Ελληνική Παιδεία και ως σπουδαστής στη Σιβιτανίδειο Σχολή. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό. Παράλληλα ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τα κοινά ως Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης για πολλά χρόνια καθώς και μέλος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής. Ως ελεύθερος επαγγελματίας εργάζεται στη Νέα Σμύρνη από το 1987. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης. Το 2019 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη.
Team member
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακό τίτλο MSc Sport Management από το Loughborough University. Απόφοιτος του ΚEK του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του τίτλου Diploma in Negotiations. Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ στον τομέα του Αθλητικού Δικαίου. Από το 2005 ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό και από το 2007 με τον αθλητισμό. Μέλος του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου.
Team member
Γεώργος Βολίκας
Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και ́Εργων
Γεννήθηκε το 1992 στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε ως μαθητής στο 4ο Γυμνάσιο
Νέας Σμύρνης και στη Σχολή Ξενοπούλου.
Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων μηχανικός του N.U.P. UNIVERSITY OF CYPRUS
Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας την πολεμική αεροπορία.
Έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία διεθνούς φήμης και κύρους, ενώ συνεχίζει την πορεία του ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Η δράση του με τα κοινά ξεκινά με τους προσκόπους και κάθε είδους εθελοντισμό και συνεχίζεται με την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος το 2019, με τον συνδυασμό ''Πρωτοβουλία για την Νέα Σμύρνη''.