Με απόφαση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη τροποποιούμε ως προς τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων τη με αριθμ. 25036/20-9-2022 Απόφαση Δημάρχου, την συμπληρώνουμε με τον ορισμό ενός άμισθου Αντιδημάρχου και ορίζουμε μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ως εξής:

Team member
Πολύδωρος Συρίγος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας
Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Νεολαίας καθώς και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωργική Οικονομία. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, μελετητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Team member
Γεώργιος Βολίκας
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για τα θέματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία για την πόλη, τη μέριμνα για τις μελέτες αυτής και τη συμμετοχή στα αρμόδια όργανα. Επίσης, μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για την υπογραφή των εγγράφων που αφορούν στα παραπάνω θέματα.
Team member
Οδυσσέας Νασιμπιάν
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Ήταν υποψήφιος πρώτη φορά στο Δήμο Νέας Σμύρνης το 2019, όποτε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου. Διετέλεσε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στον τομέα Νέας Γενιάς και Νέων Τεχνολογιών, καθώς και Αντιπρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης. Από το 2022 διατηρεί το δικό του Δικηγορικό Γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Δηλώνει «λάτρης» του αθλητισμού και «φανατικός» Πανιώνιος. Τελικά, τον κέρδισε το μπέιζμπολ με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα ως διαιτητής.
Team member
Κλεοπάτρα Δεληγιάννη
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών
Γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (2006-2010), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας (2010-2014), Αντιδήμαρχος και στη συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2014-2017), Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Γενάρης 2018 – Αύγουστος 2019). Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”. 'Εχει δύο κόρες και δύο εγγονούς.
Team member
Αλέξανδρος Ζαβός
Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Τεχνικών Υπηρεσιών
Eίναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής, Μαθηματικός, κάτοχος Μάστερ στη διδακτική και μεθοδολογία των Μαθηματικών. Δίδαξε στο 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στην Ευαγγελική Σχολή. Εκλέχθηκε στο Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ και στο ΚΥΣΔΕ στο Υπουργείο Παιδείας, ως εκπρόσωπος των καθηγητών. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά τα έτη 1990-1992. Υπήρξε Σύμβουλος της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη χάραξη της Μεταναστευτικής Πολιτικής ως Πρόεδρος του Ι.ΜΕ.ΠΟ. (Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής). Παράλληλα έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης Ευρωπαϊκής Μεταναστευτικής Πολιτικής (2008-2009). Συμμετείχε ως ειδικός ομιλητής σε συνέδρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που οργανώθηκαν από Διεθνείς Οργανισμούς, την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυβερνητικούς φορείς, Πανεπιστήμια, κλπ. Συμμετείχε ως Επικεφαλής Εθνικών αποστολών στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία για θέματα μετανάστευσης. Υπήρξε υπεύθυνος σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα σχετικά με το trafficking και την κοινωνική ένταξη των μεταναστών. Είναι επικεφαλής της ομάδας «Κοινωνικός Μετασχηματισμός» (Πρόγραμμα MOST) της UNESCO.
Team member
Γιατζίδης Παναγιώτης (Νότης)
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης
Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Υπήρξε Διοικητικό Στέλεχος στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Σύμβουλος Επιτροπών Υπουργείων Προεδρίας, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης. Έχει κοινωνική και πολιτική δράση σε συλλόγους και ενώσεις της Ν. Σμύρνης, των Φοιτησάντων Ευαγγελικής Σχολής, των Φίλων του Φάρου, της Ένωσης Ποντίων. Ήταν υποψήφιος Βουλευτής εθνικών εκλογών στη Β΄ Αθηνών. Στη Νέα Σμύρνη διετέλεσε: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Έχει διατελέσει μέλος των Επιτροπών Δημαρχιακής, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, του Διοικητικού Συμβουλίου «Εθνικής Στέγης», του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύων Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Επίσης υπήρξε Επιστημονικός Σύμβουλος του Νομάρχη Αθηνών και Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Team member
Διονύσιος Κονιδάρης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδικών Χαρών & Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Επιχειρηματίας από το 1993. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου Ποιότητας Ζωής και Διοικητικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνική Στέγη» και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός Οργανισμός. Αντιδήμαρχος από το 2009 έως τον Αύγουστο του 2019 με κύριες παρεμβάσεις την ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου και τη δημιουργία νέων καθώς και την ανάπλαση χώρων πρασίνου (Κεντρική Πλατεία, νησίδες, πάρκα, πλατείες, Άλσος).
Team member
Ιωάννης Δημάκης
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Προστασίας του Πολίτη
Γεννήθηκε στο Σταυροχώρι Προυσσού Ευρυτανίας. Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη εδώ και 40 χρόνια. Τελείωσε ως αριστούχος τις γυμνασιακές σπουδές του στο Γυμνάσιο Αρρένων Αγρινίου και εισήλθε στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής ταυτόχρονα δε και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σταδιοδρόμησε στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής και μετέπειτα της Ελληνικής Αστυνομίας. Το 1970 εξήλθε της Σχολής Αξιωματικών Χωροφυλακής με τον βαθμό Ανθυπομοιράρχου. Υπηρέτησε και διοίκησε διάφορες υπηρεσίες από Αστυνομικό σταθμό μέχρι και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το 1994 τέθηκε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία από τη θέση του διευθυντή Τροχαίας Αττικής με τον βαθμό του Ταξιάρχου καίτοι ήταν πρώτος στην επετηρίδα του βαθμού. Το 1998, μετά από ακυρωτική απόφαση του Σ.Τ.Ε., αποκαταστάθηκε και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου ε.α. Κατέχει Μεταπτυχιακό Διοικητικού Δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου, ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ/ΠΑ.ΤΕΣ και της σχολής Εθνικής Άμυνας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών ενώ έχει και πέντε εγγόνια. Από το 2006 μέχρι και σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Δημοτική Αρχή, ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς. Από το 2006 ως το 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Στάθη Κούπα για 4 έτη. Το 2014 εκλέχθηκε για δεύτερη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του νυν Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη. Διετέλεσε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υπεύθυνος Δημοτικού Κοιμητηρίου, όπου επιμελήθηκε την αναμόρφωσή του. Διετέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Προστασίας του Δημότη, χωρίς αντιμισθία, ενώ υπήρξε, από το 2010, τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, τακτικό μέλος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Διετέλεσε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2013-2016.