Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την έκτη περίοδο λειτουργίας Λέσχης Ανάγνωσης για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, με δωρεάν συμμετοχή, για την εκπαιδευτική περίοδο 2023 – 2024.

Τα μέλη της Λέσχης θα έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την ανάγνωση γενικά και τη λογοτεχνική ανάγνωση ειδικότερα, το ενδιαφέρον για τη βαθύτερη γνώση της καλλιτεχνικής κατασκευής των κειμένων και την επιθυμία να διευρύνουν μέσω της λογοτεχνίας τις αισθητικές αλλά και τις κοινωνικές τους προσλαμβάνουσες.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τα είκοσι πέντε άτομα. Η επιλογή για όσους/ες δηλώσουν υποψηφιότητα θα γίνει από την επιστημονική και εκπαιδευτική υπεύθυνο της Λέσχης, κυρία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και συγγραφέα, με ειδικά κριτήρια επιλογής που περιέχονται στις αιτήσεις συμμετοχής.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, μία (1) φορά τον μήνα, θα είναι δίωρες και θα λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα της Νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας

Την οργάνωση της Λέσχης, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και το συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν, αναλαμβάνει η κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, φιλόλογος και συγγραφέας, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνουν ηλεκτρονικά (οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης συμμετοχής και θα το αποστείλουν στο mail του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης adpaideias@neasmyrni.gr από την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023