Ο Δήμος μας εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία το θεσμό της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς η διαπίστωση ότι το επιβατικό κοινό δείχνει προτίμηση στο να μετακινείται με τα λεωφορεία  του Δήμου.  Η συμμετοχή αυτή των δημοτών μας, δείχνει την εμπιστοσύνη τους στις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής , καθώς και την ευαισθησία τους προς το περιβάλλον, αφού δεν χρησιμοποιούν τα δικά τους μέσα μεταφοράς.

Κάθε 60 λεπτά ένα λεωφορείο του Δήμου μας αναχωρεί από το Μετρό του Νέου Κόσμου για την Άνω και την Κάτω Ν. Σμύρνη εναλλάξ.  Επίσης ανά μία ώρα αναχωρεί από την περιοχή των Νεκροταφείων ένα λεωφορείο, που εξυπηρετεί περιμετρικά την πόλη και συνδέει το κέντρο της με Υπηρεσίες όπως το Δημαρχείο, το Ταχυδρομείο, την Αστυνομία, την Εφορία, τα ΚΕΠ.

Η προσπάθειά μας για καλυτέρευση των συνθηκών λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας προς όφελος των Δημοτών είναι συνεχής και γι΄αυτό προγραμματίζουμε ήδη την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων μας, καθώς και την τοποθέτηση συστημάτων τηλεπληροφόρησης στις στάσεις, ώστε να πληροφορούνται εγκαίρως οι χρήστες του θεσμού, τον ακριβή χρόνο άφιξης του επόμενου λεωφορείου.

Για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των δημοτών μας, σας παραθέτουμε κατωτέρω υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, τα δρομολόγια των τριών γραμμών της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας.

Δημοτική Συγκοινωνία

Κατεβάστε τον ΧΑΡΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δημοτική Συγκοινωνία Ν.Σμύρνης