Δημοτικός Κινηματογράφος «ΣΠΟΡΤΙΓΚ»

Ο ιστορικός Δημοτικός Κινηματογράφος ΣΠΟΡΤΙΓΚ ιδρύθηκε το 1939, από την οικογένεια Κυριακοπούλου.

Λειτουργεί πλέον ανακαινισμένος από το 2013 και είναι πλήρως εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακές μηχανές προβολής Digital Cinema και ήχου Dolby Digital Surround, DTS και συστήματα αερισμού και θέρμανσης.

Διαθέτει δύο χειμερινές αίθουσες Sporting Αίθουσα 1 & Sporting Αίθουσα 2 και μια θερινή Sporting Θερινό, όπου προβάλλονται επιλεκτικά ταινίες πρώτης προβολής.

Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του φουαγιέ του κινηματογράφου υπάρχει κυλικείο, που διαθέτει προϊόντα για όλα τα γούστα. Στη διάρκεια των προβόλων υπάρχει διάλειμμα, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει εκεί, από πίτσα μέχρι βιολογικό ζεστό τσάι.

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 18,   Νέα Σμύρνη
τηλ: 210-9313360 |  χάρτης
ιστοσελίδα:  http://www.cinesporting.gr/

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «ΦΙΛΙΠ»

Ο Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «ΦΙΛΙΠ», κτίστηκε το 1938, στο κέντρο της Νέας Σμύρνης και αποτελεί έναν από τους ωραιότερους κινηματογράφους των Νοτίων Προαστίων.

Σήμερα, ο ιστορικός κινηματογράφος αναβιώνει σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο. Σε έναν καταπράσινο, δροσερό και ευρύχωρο κήπο, γεμάτο από άνετους καναπέδες, καθίσματα και γραφικά τραπεζάκια, περιμένει να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, που επιλέγουν να παραμείνουν τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες στην πόλη.

Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ψηφιακής εικόνας (DOLBY DIGITAL CINEMA) και ήχου, με ηχεία που περιβάλλουν όλη την αίθουσα (DOLBY DIGITAL SURROUND, DTS) προβάλλονται ταινίες μόνο πρώτης προβολής, για μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Δροσερά είναι και τα διαλείμματά του, στο ανακαινισμένο του bar, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει φρεσκοψημένα pop corn, ιταλικό παγωτό μηχανής, δροσερά καλοκαιρινά ποτά και cocktails και διάφορα άλλα σνακς.

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 40, Νέα Σμύρνη
τηλ: 210-9312866 |  χάρτης
ιστοσελίδα:  http://www.cinesporting.gr/cinefilip/

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος Άλσους Νέας Σμύρνης

Ένας πολύ ιδιαίτερος θερινός κινηματογράφος, στημένος στην καρδιά του Αλσους Νέας Σμύρνης, που φιλοξενεί πάντα ταινίες αναγνωρισμένων δημιουργών και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεματικές.

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου & Εφέσσου, Νέα Σμύρνη
χάρτης