Team member
Γαλανοπούλου Ελεωνόρα (Νόρα)
Γεννήθηκε στα Γιάννενα. Σπούδασε φιλόλογος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Απέκτησε μεταπτυχιακό στην ιστορία και τη φιλοσοφία των επιστημών και της τεχνολογίας. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της Νέας Σμύρνης. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2002 με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, μέλος της (πρώην) Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης. Έχει ένα γιό.
Team member
Γιατζίδης Παναγιώτης (Νότης)
Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Υπήρξε Διοικητικό Στέλεχος στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Σύμβουλος Επιτροπών Υπουργείων Προεδρίας, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης. Έχει κοινωνική και πολιτική δράση σε συλλόγους και ενώσεις της Ν. Σμύρνης, των Φοιτησάντων Ευαγγελικής Σχολής, των Φίλων του Φάρου, της Ένωσης Ποντίων. Ήταν υποψήφιος Βουλευτής εθνικών εκλογών στη Β΄ Αθηνών. Στη Νέα Σμύρνη διετέλεσε: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Έχει διατελέσει μέλος των Επιτροπών Δημαρχιακής, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, του Διοικητικού Συμβουλίου «Εθνικής Στέγης», του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύων Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Επίσης υπήρξε Επιστημονικός Σύμβουλος του Νομάρχη Αθηνών και Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Team member
Δεληγιάννη Κλεοπάτρα (Κλαίρη)
Γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (2006-2010), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας (2010-2014), Αντιδήμαρχος και στη συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2014-2017), Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Γενάρης 2018 – Αύγουστος 2019). Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες και δύο εγγονούς.
Team member
Δημάκης Ιωάννης
Γεννήθηκε στο Σταυροχώρι Προυσσού Ευρυτανίας. Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη εδώ και 40 χρόνια. Τελείωσε ως αριστούχος τις γυμνασιακές σπουδές του στο Γυμνάσιο Αρρένων Αγρινίου και εισήλθε στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής ταυτόχρονα δε και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σταδιοδρόμησε στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής και μετέπειτα της Ελληνικής Αστυνομίας. Το 1970 εξήλθε της Σχολής Αξιωματικών Χωροφυλακής με τον βαθμό Ανθυπομοιράρχου. Υπηρέτησε και διοίκησε διάφορες υπηρεσίες από Αστυνομικό σταθμό μέχρι και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το 1994 τέθηκε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία από τη θέση του διευθυντή Τροχαίας Αττικής με τον βαθμό του Ταξιάρχου καίτοι ήταν πρώτος στην επετηρίδα του βαθμού. Το 1998, μετά από ακυρωτική απόφαση του Σ.Τ.Ε., αποκαταστάθηκε και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου ε.α. Κατέχει Μεταπτυχιακό Διοικητικού Δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου, ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ/ΠΑ.ΤΕΣ και της σχολής Εθνικής Άμυνας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών ενώ έχει και πέντε εγγόνια. Από το 2006 μέχρι και σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Δημοτική Αρχή, ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς. Από το 2006 ως το 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Στάθη Κούπα για 4 έτη. Το 2014 εκλέχθηκε για δεύτερη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του νυν Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη. Διετέλεσε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υπεύθυνος Δημοτικού Κοιμητηρίου, όπου επιμελήθηκε την αναμόρφωσή του. Διετέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Προστασίας του Δημότη, χωρίς αντιμισθία, ενώ υπήρξε, από το 2010, τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, τακτικό μέλος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Διετέλεσε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2013-2016.
Team member
Ζαβός Αλέξανδρος
Eίναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής, Μαθηματικός, κάτοχος Μάστερ στη διδακτική και μεθοδολογία των Μαθηματικών. Δίδαξε στο 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στην Ευαγγελική Σχολή. Εκλέχθηκε στο Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ και στο ΚΥΣΔΕ στο Υπουργείο Παιδείας, ως εκπρόσωπος των καθηγητών. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά τα έτη 1990-1992. Υπήρξε Σύμβουλος της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη χάραξη της Μεταναστευτικής Πολιτικής ως Πρόεδρος του Ι.ΜΕ.ΠΟ. (Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής). Παράλληλα έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης Ευρωπαϊκής Μεταναστευτικής Πολιτικής (2008-2009). Συμμετείχε ως ειδικός ομιλητής σε συνέδρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που οργανώθηκαν από Διεθνείς
Οργανισμούς, την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυβερνητικούς φορείς, Πανεπιστήμια, κλπ. Συμμετείχε ως Επικεφαλής Εθνικών αποστολών στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία για θέματα μετανάστευσης. Υπήρξε υπεύθυνος σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα σχετικά με το trafficking και την κοινωνική ένταξη των μεταναστών. Είναι επικεφαλής της ομάδας «Κοινωνικός Μετασχηματισμός» (Πρόγραμμα MOST) της UNESCO.
Team member
Καρυοφύλλη Ιωάννα
Σπούδασε Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γενική Διευθύντρια Παραολυμπιακών Αγώνων της οργανωτικής επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ειδικού Αθλητισμού, Μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού, Γενική Γραμματέας Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γενική Γραμματέας Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών «Η Καλλιπάτειρα», μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ.
Team member
Κασίμη Ελένη
Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Ζει στη Νέα Σμύρνη από το 1953. Είναι απόφοιτος της Μέσης Εμπορικής Σχολής. Εκλέγεται από το 1986. Διετέλεσε μέλος της (πρώην) Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας (2007) και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Εθνική Στέγη» από το 2009 μέχρι το 2010. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.
Team member
Καστόρης Θεόδωρος
Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της «Ευαγγελικής Σχολής» της Νέας Σμύρνης και πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι καθηγητής φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 1990 ως το 1998 εξέδιδε την τοπική εφημερίδα ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Εκλέγεται από το 2006. Διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.
Team member
Κλειδόπουλος Κωνσταντίνος
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Υπήρξε μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Την τελευταία πενταετία τοποθετήθηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων της πόλης μας. Έχει διατελέσει μέλος του Δ. Σ. του Ι.Γ.Μ.Ε., του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., του Πολιτιστικού Σωματείου «Οι Φίλοι των Τεχνών», του «Συλλόγου Φοιτησάντων στην Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης» και του συλλόγου Ποντίων «Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ». Μέλος του φιλανθρωπικού σωματείου «ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» και του Α.Ο. «Ο ΜΙΛΩΝ».
Team member
Κονιδάρης Διονύσης
Επιχειρηματίας από το 1993. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου Ποιότητας Ζωής και Διοικητικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνική Στέγη» και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός Οργανισμός. Αντιδήμαρχος από το 2009 έως τον Αύγουστο του 2019 με κύριες παρεμβάσεις την ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου και τη δημιουργία νέων καθώς και την ανάπλαση χώρων πρασίνου (Κεντρική Πλατεία, νησίδες, πάρκα, πλατείες, Άλσος).
Team member
Κουκάς Πέτρος
Γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε ως μαθητής στην Ελληνική Παιδεία και ως σπουδαστής στη Σιβιτανίδειο Σχολή. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό. Παράλληλα ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τα κοινά ως Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης για πολλά χρόνια καθώς και μέλος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής. Ως ελεύθερος επαγγελματίας εργάζεται στη Νέα Σμύρνη από το 1987. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης. Το 2019 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη.
Team member
Κούπας Ευστάθιος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1980 ίδρυσε στη Νέα Σμύρνη τα φροντιστήρια “ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ”, τα οποία διευθύνει και στα οποία διδάσκει ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Το 1994 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2006 ίδρυσε τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Σμύρνη-Νέα Σελίδα» και κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος, όπως και το 2010, όταν αναδείχτηκε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το 2014 ήταν συνιδρυτής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών «Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο» – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ και συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος στην Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΚΕΔΕ.
Team member
Κουτελάκης Γιώργος
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Από το 1965, μετά την απέλαση των γονιών του από τις τουρκικές αρχές, μένει στη Ν.Σμύρνη. Είναι απόφοιτος του Λ.Α.Ν.Σ. Υπήρξε εκδότης της τοπικής εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» από το 1984. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος το 1986. Υπήρξε εκλεγμένος δήμαρχος Νέας Σμύρνης από το 1998 έως το 2010. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Καντόλα.
Team member
Κουτετέ Κατερίνα
Γεννήθηκε στη Νάξο και από το 1973 ζει στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών – Χημικών ΣΕΛΕΤΕ. Εκλέγεται από το 1998. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Κέντρο Προσχολικής Αγωγής».
Team member
Κρικρής Γιώργος
Αποφοίτησε από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην «Διάγνωση-Αντιμετώπιση των Μαθησιακών Δυσκολιών». Έχει εργαστεί στα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Από το Μάρτιο του 2017 ως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας με αρκετές καινοτόμες πρωτοβουλίες στον συγκεκριμένο τομέα.
Team member
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. , και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc Sport Management από το Loughborough University. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Diploma in Negotiations του Ο.Π.Α. και υποψήφιος διδάκτωρ Αθλητικού Δικαίου του Ε.Κ.Π.Α.
Είναι μέλος του CIMSPA (Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity), της ΕλλΕΕΔΑΑ (Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής), της International Association of Sports Law (IASL), της British Association for Sports Law (BASL) και συνεργάτης του Εργαστηρίου Διοίκησης Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής του Α.Π.Θ.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τουρισμό και την αναψυχή από το 2005 ενώ παράλληλα από το 2019 είναι ακαδημαϊκός υπεύθυνος των προγραμμάτων Διοίκησης Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Team member
Νασιμπιάν Οδυσσέας
Απόγονος Προσφύγων, αποφοίτησε το 2016 από το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Σήμερα είναι φοιτητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τελευταίο έτος. Μιλάει Αγγλικά, ενώ κατέχει βασικές γνώσεις Γαλλικών και Ρωσικών. Ως λάτρης του αθλητισμού αλλά και του Πανιωνίου, ξεκίνησε από μικρός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανιωνίου. Τελικά, τον κέρδισε το μπέιζμπολ με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα ως αθλητής και διαιτητής.
Team member
Οικονόμου Δημήτρης
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.
Κατάγεται από τα Στύρα Ευβοίας και την Αθήνα.
Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κραϊόβας της Ρουμανίας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό (401 Σ.Ν.-95 Τ.Υ.Ε.Θ. ΡΟΔΟΥ) και ως αγροτικός ιατρός στο Καρπενήσι.
Το 2010 απέκτησε τον τίτλο του Ψυχιάτρου στην έδρα της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ιδιοσυγκρασία του, η ανάγκη για προσφορά στον άνθρωπο καθώς και η οικογενειακή του παράδοση τον οδήγησαν να επιλέξει το ιατρικό λειτούργημα. Ανέπτυξε από νωρίς έντονη συνδικαλιστική δράση.
Έχει διατελέσει πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών Ιατρικής και Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων. Ήταν Πρόεδρος των ειδικευόμενων Ψυχιατρικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (2008-2010) και εκλεγμένο μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του. Από το 2015 είναι μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Το 2018 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ.
Είναι παντρεμένος με την Ιατρό Ψυχίατρο Βασιλική Μπάικου
και έχουν μια κόρη τη Μαρίνα.
Team member
Σουρβίνος Άγγελος
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Διετέλεσε Διευθυντής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Γεωργίας. Εκλέγεται από το 1998. Είναι πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «ΙΡΙΣ». Είναι πατέρας δύο παιδιών.
Team member
Συρίγος Πολύδωρος
Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Νεολαίας καθώς και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωργική Οικονομία. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, μελετητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Team member
Τσιάπης Παναγιώτης
Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Οι γονείς του ήταν από τους πρώτους κατοίκους - επαγγελματίες της Νέας Σμύρνης. Είναι επιχειρηματίας με επιχειρήσεις πάνω από τρεις δεκαετίες στην πόλη μας. Συνθέτης - Στιχουργός - Ερμηνευτής με προσωπικούς δίσκους, αλλά και πολλές συνεργασίες σε παραστάσεις, θεατρικά και δισκογραφίες (Σαββόπουλος - Κατσιμίχας - Χατζής - Μαρκόπουλος - Μικρούτσικος - Κόκκοτος - Μητσιάς - Ξυδούς - Μπακαλάκος κ.α.). Είναι απόφοιτος Ανωτέρων Θεωρητικών Σπουδών Μουσικής από το Ελληνικό Ωδείο. Διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας του Πανιωνίου ενώ είναι ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης. Εκλέγεται ανελλιπώς από το 2002 μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης. Πρώην πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.Εθνική Στέγη. Από το 2017 είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μητσάκου, επιχειρηματία της πόλης μας. Έχει δύο γιους, το Νίκο, Οικονομολόγο - Λογιστή - Στατιστικό Αναλυτή τον Παναγιώτη, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά - προπονητή ποδοσφαίρου.
Team member
Χατζαντουριάν Βαγγέλης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης και διευθυντής του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης & Νέας Σμύρνης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ναυπηγικής του ΤΕΙ Αθηνών και εργάζεται ως υπάλληλος στην ΕΥΔΑΠ. Πριν τρία χρόνια διορίστηκε μέλος τη Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ είναι ο εμπνευστής του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης που πραγματοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια με τεράστια ελληνική και διεθνή συμμετοχή. Παρουσιάζει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα σε θέματα ιστορικά και φωτογραφίας, με έξι λευκώματα και δύο δικές του παραγωγές ντοκιμαντέρ, με θέμα την ιστορία της Αρμενίας. Πρόσφατη έκδοσή του, το ιστορικό φωτογραφικό λεύκωμα 540 σελίδων Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: 1890 Μνήμες, που αποτυπώνει τη διαδρομή του Πανιωνίου από την ίδρυσή του το 1890 στη Σμύρνη μέχρι σήμερα.