Team member
Αγγελίδου Φαρίδη Μαρία
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή και από τους δύο γονείς από τη Σμύρνη. Απόφοιτη του 1ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης. Αριστούχος Απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού. Απόφοιτη Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Μεταπτυχιακές σπουδές Δημοσίου-Δημοσιονομικού Δικαίου. Διετής άσκηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε θέματα Συνταγματικού – Διοικητικού & Δημόσιου Δικαίου με εξειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ιστοριογράφος στη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού. Συγγραφέας της επίτομης Ιστορίας των Βαλκανικών Πολέμων, για το έργο της αυτό τιμήθηκε από τον Α/ΓΕΘΑ.
Πρωτοδίκης Νομών Χανίων – Ρεθύμνου. Πρόεδρος Πρωτοδικών – Προϊσταμένη Περιφέρειας Ηπείρου.
Εφέτης Αθηνών. Εισηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε θέματα Λειτουργίας της Δικαιοσύνης Ιαν.2019.
Δημοτική Σύμβουλος από το 2019 .
Μέλος ΔΣ Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης , Αναπληρωματικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής». Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης. Μέλος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης. Μέλος της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου.
Έγγαμη και μητέρα μιας κόρης Αρχιτέκτονα του Ε.Μ.Π.
Team member
Αδάπα Ευθαλία
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και αποφοίτησε από το 6ταξιο Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής (1972). Στη συνέχεια φοίτησε στο St. George Commercial College, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Γραμματέων Διεύθυνσης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα μέχρι το 1981 και από το 1987 έως το 2013 ως δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης.
Είναι παντρεμένη, έχει 2 κόρες και 3 εγγόνια.
Team member
Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη.
Η οικογένειά του ήταν από τις πρώτες που έφτασαν από τη Σμύρνη.
Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης
Σπούδασε Ψυχολογία σε Σκωτία (Αμπερντήν) και Αγγλία (Λονδίνο)
Στο ενδιάμεσο έκανε την πρακτική του στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βύρωνα-Καισαριανής
Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται σε εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού της πόλης μας .
Το 2011 ολοκλήρωσε προγράμματα σπουδών πάνω στη δικτυακή υποδομή και αρχιτεκτονική δικτύων.
Το 2012 συνίδρυσε εταιρεία που εξειδικεύεται στις διαδικτυακές πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.
Το 2015 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών της Microsoft πάνω στη διαχείριση δικτυακών πόρων.
Την περίοδο 2015-2017 διετέλεσε πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής»
Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «Ποιότητα Ζωής» του Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ
Είναι εκλεγμένο τακτικό μέλος της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Team member
Γαλανοπούλου Ελεωνόρα (Νόρα)
Γεννήθηκε στα Γιάννενα. Σπούδασε φιλόλογος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Απέκτησε μεταπτυχιακό στην ιστορία και τη φιλοσοφία των επιστημών και της τεχνολογίας. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της Νέας Σμύρνης. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2002 με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, μέλος της (πρώην) Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης. Έχει ένα γιό.
Team member
Γιατζίδης Παναγιώτης (Νότης)
Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Υπήρξε Διοικητικό Στέλεχος στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Σύμβουλος Επιτροπών Υπουργείων Προεδρίας, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης. Έχει κοινωνική και πολιτική δράση σε συλλόγους και ενώσεις της Ν. Σμύρνης, των Φοιτησάντων Ευαγγελικής Σχολής, των Φίλων του Φάρου, της Ένωσης Ποντίων. Ήταν υποψήφιος Βουλευτής εθνικών εκλογών στη Β΄ Αθηνών. Στη Νέα Σμύρνη διετέλεσε: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Έχει διατελέσει μέλος των Επιτροπών Δημαρχιακής, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, του Διοικητικού Συμβουλίου «Εθνικής Στέγης», του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύων Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Επίσης υπήρξε Επιστημονικός Σύμβουλος του Νομάρχη Αθηνών και Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ-ΟΤΕ.
Team member
Γουρναρόπουλος Γεώργιος
Κατάγεται από τη Σούρπη Μαγνησίας. Κατοικεί στη Νέα Σμύρνη από το 1993.
Παντρεμένος με τη Νηπιαγωγό Ασημούλα Καραμπίνη και πατέρας ενός παιδιού, της Κατερίνας, καθηγήτριας Αγγλικής Γλώσσας, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ειδική Αγωγή.
Εκπαιδευτικός/ Διευθυντής 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης (2007-2021).
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών/Master Education.
Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών/ PhD, στην Εκπαιδευτική Διοίκηση.
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων.
Διδάσκων στη Μετεκπαίδευση των Δασκάλων (ΜΔΔΕ), σε Περιφερειακά Εκπαιδευτικά Κέντρα (ΠΕΚ), σε σεμινάρια εκπαιδευτικής διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ), στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, σε εκπαιδευτικούς ΟΑΕΔ κ.λπ..
Εισηγητής σε σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες εκπαιδευτικών.
Μέλος Οργανωτικών και Επιστημονικών Επιτροπών εκπαιδευτικών συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων.
Συγγραφέας άρθρων σε εκπαιδευτικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.
Επιμέλεια συλλογικών τόμων, εκπαιδευτικών άρθρων και πρακτικών συνεδρίων.
Μέλος Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΣΕΠΕ) δήμου Νέας Σμύρνης (2011-2013).
Μέλος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας δήμου Νέας Σμύρνης (ΔΕΠ) 2016-2021.
Team member
Δεκούλου Μαρίνα
Μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Ιωάννη Αλεξόπουλο γέννημα-θρέμμα της Νέας Σμύρνης .
Πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος και απόφοιτη ΙΕΚ με ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ.
Ιδιοκτήτρια Κέντρου μελέτης και πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας.
Δημοτική σύμβουλος
Μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ν.Σμύρνης.
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης.
Υπεύθυνη σχολικής κοινότητας το 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.
Αντιπρόσωπος της Ενωσης Γονέων .
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης (2011-2018).
Εκλεγμένη παλαιότερα στο Τοπικό Συμβούλιο Βούλας.
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον Σύλλογο «Ηλιτόμηνον» για τα πρόωρα μωρά ( 2013-2016)
Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Ηλιαχτίδα, Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας( 2014-2018).
Μέλος στην Επιτροπή Ισότητας Φύλων της Νέας Σμύρνης (2017-2022)
Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης (2019-2022)
Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Team member
Δεληγιάννη Κλεοπάτρα (Κλαίρη)
Γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (2006-2010), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας (2010-2014), Αντιδήμαρχος και στη συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2014-2017), Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Γενάρης 2018 – Αύγουστος 2019). Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”. Έχει δύο κόρες και δύο εγγονούς.
Team member
Κασίμη Ελένη
Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Ζει στη Νέα Σμύρνη από το 1953. Είναι απόφοιτος της Μέσης Εμπορικής Σχολής. Εκλέγεται από το 1986. Διετέλεσε μέλος της (πρώην) Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας (2007) και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Εθνική Στέγη» από το 2009 μέχρι το 2010. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.
Team member
Καστόρης Θεόδωρος
Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή από τη Σμύρνη. Απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής, Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια Τοπικής Ανάπτυξης στην ΕΕΤΑΑ και συμμετείχε στην εκπόνηση του Τοπικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Νέας Σμύρνης.
Έχει ενεργή συμμετοχή από το 1985 σε Δημοτικές Κινήσεις και Συλλόγους της πόλης μας. Καθηγητής στην ιδιωτική φροντιστηριακή εκπαίδευση-Οικονομολόγος. Εκδότης των τοπικών εφημερίδων ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (1990-1998) και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (2014).
Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 .Μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Γυμναστηρίου (2004-2006), Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος (2007-2014) του του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου Ν.Σμύρνης.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (2010) .
Team member
Κουτετέ Αικατερίνη
Γεννήθηκε στο Φιλότι της Νάξου και από το 1973 ζεί στη Νέα Σμύρνη. Μητέρα 4 παιδιών. Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών-Χημικών ΣΕΛΕΤΕ (1977).
Δημοτική Σύμβουλος από το 1998 συνεχώς μέχρι σήμερα.
Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής,
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 7ου Γυμνασίου.
Αντιδήμαρχος Ν.Σμύρνης(2009). Αντιπρόεδρος (2011-12) και Πρόεδρος (2013-2014) του ΔΣ των Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ.
Team member
Κούπας Ευστάθιος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1980 ίδρυσε στη Νέα Σμύρνη τα φροντιστήρια “ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ”, τα οποία διευθύνει και στα οποία διδάσκει ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Το 1994 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2006 ίδρυσε τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Σμύρνη-Νέα Σελίδα» και κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος, όπως και το 2010, όταν αναδείχτηκε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το 2014 ήταν συνιδρυτής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών «Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο» – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ και συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος στην Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού της ΚΕΔΕ.
Team member
Μάντζιος Θεόδωρος
Κατάγεται από τα Γιάννενα και σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη.
Υπεύθυνος Καθαριότητας στο Δήμο Νέας Σμύρνης (1998-2016).
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Σμύρνη και για πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και δύο εγγονές.
Team member
Κρικρής Γιώργος
Αποφοίτησε από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην «Διάγνωση-Αντιμετώπιση των Μαθησιακών Δυσκολιών». Έχει εργαστεί στα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Από το Μάρτιο του 2017 ως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας με αρκετές καινοτόμες πρωτοβουλίες στον συγκεκριμένο τομέα.
Team member
Νασιμπιάν Οδυσσέας
Δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Ήταν υποψήφιος πρώτη φορά στο Δήμο Νέας Σμύρνης το 2019, όποτε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου. Διετέλεσε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στον τομέα Νέας Γενιάς και Νέων Τεχνολογιών, καθώς και Αντιπρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης. Από το 2022 διατηρεί το δικό του Δικηγορικό Γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Δηλώνει «λάτρης» του αθλητισμού και «φανατικός» Πανιώνιος. Τελικά, τον κέρδισε το μπέιζμπολ με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα ως διαιτητής.
Team member
Τσιάπης Παναγιώτης
Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Οι γονείς του ήταν από τους πρώτους κατοίκους - επαγγελματίες της Νέας Σμύρνης. Είναι επιχειρηματίας με επιχειρήσεις πάνω από τρεις δεκαετίες στην πόλη μας. Συνθέτης - Στιχουργός - Ερμηνευτής με προσωπικούς δίσκους, αλλά και πολλές συνεργασίες σε παραστάσεις, θεατρικά και δισκογραφίες (Σαββόπουλος - Κατσιμίχας - Χατζής - Μαρκόπουλος - Μικρούτσικος - Κόκκοτος - Μητσιάς - Ξυδούς - Μπακαλάκος κ.α.). Είναι απόφοιτος Ανωτέρων Θεωρητικών Σπουδών Μουσικής από το Ελληνικό Ωδείο. Διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας του Πανιωνίου ενώ είναι ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης. Εκλέγεται ανελλιπώς από το 2002 μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης. Πρώην πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.Εθνική Στέγη. Από το 2017 είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μητσάκου, επιχειρηματία της πόλης μας. Έχει δύο γιους, το Νίκο, Οικονομολόγο - Λογιστή - Στατιστικό Αναλυτή τον Παναγιώτη, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά - προπονητή ποδοσφαίρου.
Team member
Φερεντίνος Δημήτριος
Ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι, Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης. Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Βονίτσης Αιτωλοακαρνανίας.
Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Λευκάδας με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι Σερρών. Στη συνέχεια σπούδασε δάσκαλος στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και λίγο αργότερα τελείωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μετεκπαιδεύτηκε, κατόπιν εξετάσεων, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ, Τμήμα Ειδικής Αγωγής. Κατέχει όλους τους τίτλους Εκπαίδευσης που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας για του δασκάλους στην Πληροφορική.
Είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών και του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής. Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και ημερίδες είτε ως σύνεδρος, είτε ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής, είτε ως μέλος προεδρείου.
Έχει διδάξει και διδάσκει για τρεις δεκαετίες σε σχολεία της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Δημητρίου, του Παλαιού Φαλήρου: Σχολή Ξενοπούλου, 6ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, 12ο Δημοτικό Αγίου Δημητρίου, 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου, 12ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε διευθυντής για εννέα χρόνια διαδοχικά στο 12ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, στο 10ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου και στο 6ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης.
Είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Σμύρνης «Ο Αχελώος», στον οποίο διετέλεσε πρόεδρος από το 2014 έως 2018.
Είναι, τέλος, μέλος της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας καθώς και του Σχολικού Συμβουλίου του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης.
Διαμένει στη Νέα Σμύρνη και είναι παντρεμένος με τη Ρουμπίνη Γιαννέα, δασκάλα, με την οποία έχουν δυο παιδιά, τη Μαρία Φερεντίνου, απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο κορυφαίο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του κόσμου, στο Wageningen της Ολλανδίας και τον Θοδωρή Φερεντίνο, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών.
Team member
Χατζαντουριάν Βαγγέλης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης και διευθυντής του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης & Νέας Σμύρνης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ναυπηγικής του ΤΕΙ Αθηνών και εργάζεται ως υπάλληλος στην ΕΥΔΑΠ. Πριν τρία χρόνια διορίστηκε μέλος τη Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ είναι ο εμπνευστής του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης που πραγματοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια με τεράστια ελληνική και διεθνή συμμετοχή. Παρουσιάζει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα σε θέματα ιστορικά και φωτογραφίας, με έξι λευκώματα και δύο δικές του παραγωγές ντοκιμαντέρ, με θέμα την ιστορία της Αρμενίας. Πρόσφατη έκδοσή του, το ιστορικό φωτογραφικό λεύκωμα 540 σελίδων Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: 1890 Μνήμες, που αποτυπώνει τη διαδρομή του Πανιωνίου από την ίδρυσή του το 1890 στη Σμύρνη μέχρι σήμερα.