Με απόφαση του Δημάρχου ορίστηκαν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι ως Εντεταλμένοι με τις εξής αρμοδιότητες:

Κικίδης Λάζαρος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Αριστούχος Απόφοιτος του 3ου Λυκείου Νέας Σμύρνης και κατόπιν φοιτητής  στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

Κάτοχος Μεταπτυχιακών στην Ειδική Αγωγή από το University of East London και στην διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας το University of the West of Scotland.

Παράλληλα με τις σπουδές του παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, επιμορφώσεων και επιστημονικών συνεδρίων ώσπου να προχωρήσει και ο ίδιος σε εισηγήσεις και δημοσιεύσεις.

Νεοδιόριστος πλέον δάσκαλος έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε Ιδιωτικά και Δημόσια σχολεία στην Ελλάδα, την Κίνα και τη Σκωτία.

Συμμετέχει στους αγώνες του κλάδου του για Ποιοτική Δημόσια Εκπαίδευση και έχει συμμετάσχει δύο φορές σε ταξίδια εθελοντικής εργασίας στην Κούβα.

Η εφηβεία του συνδέθηκε με το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου όπου πάντα βρίσκονταν στην Πρώτη τριάδα των πρωταθλημάτων.

Πλέον είναι λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ποδηλάτης, κολυμβητής και εθελοντής αιμοδότης.

Ηλιάδου Ελισάβετ (Έλσα)

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας με βαθμό πτυχίου άριστα.

Απόκτηση του τίτλου ειδικότητας Παθολογίας, μετά από πενταετή εκπαίδευση στην Εσωτερική Παθολογία στα Νοσοκομεία ΓΝΑ «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών» & ΠΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και επιτυχή ολοκλήρωση εξετάσεων.

Μετεκπαίδευση στη Διαβητολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική και στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Nοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ»

Απόκτηση του τίτλου της εξειδίκευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το ΚΕΣΥ ( Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας ) του Υπουργείου Υγείας.

Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών με τίτλο Practitioner skills for Eating Disorders and Obesity , που διεξήχθη υπό την αιγίδα του National Centre For Eating Disordes της Αγγλίας.

Διετής φοίτηση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στην «Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική» των Πανεπιστημίων Camerino και Torino της Ιταλίας.

Απόκτηση του Διπλώματος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική ( Master of Science in Aesthetic Medicine and Therapeutics ) μετά από επιτυχείς εξετάσεις στη Ρώμη.

Πιστοποίηση επιμόρφωσης στο « Health Coaching » από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ( Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ ) του ΕΚΠΑ μετά από εκπαίδευση με τίτλο : « Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας»

Επιμελήτρια Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ( 2010-2014 )

Επιστημονική υπεύθυνη του Τμήματος Διαβήτη-Μεταβολισμού-Παχυσαρκίας της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών ( 2013-2017 ).

Μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών ( ΕΔΕ, ΕΙΕΠ, Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, SAMNAS κ.α. )

Συνδικαλιστική δραστηριότητα : μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαφήμισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ ) και εκλέκτορας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ( ΠΙΣ )

Συμμετείχε σε διαλέξεις ενημέρωσης των μελών των 5 ΚΑΠΗ του Δήμου μας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τις επιπτώσεις στην υγεία μας.

Εθελόντρια γιατρός στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Ν. Σμύρνης.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ν. Σμύρνη από το 2006

Είναι μητέρα  δύο κοριτσιών.

Οικονόμου Ουρανία (Ράνια)

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτιστικών Τμημάτων

Γεννήθηκε το 1969 και έκτοτε ζει στη Νέα Σμύρνη, με καταγωγή από τα Ιωάννινα και την Κωνσταντινούπολη.

Είναι πτυχιούχος Ιδιωτικής Σχολής στις Δημόσιες Σχέσεις και Marketing.

Εργάζεται ως Πολιτική Υπάλληλος, Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ από το 2001.

Έχει εργαστεί ως στέλεχος πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στα τμήματα Διοίκησης, Δημοσίων Σχέσεων και Marketing έως το 2001.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις και έχει διοικητική επάρκεια σε θέματα δημόσιας διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Είναι εθελόντρια και μέλος σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις με δράση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και διάσωσης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Είναι ενεργό μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Αδελφότητας Φωτεινού Ιωαννίνων.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου (2015-2018) και του 2ου Γυμνασίου «Ομήρειο» Νέας Σμύρνης (2019-2021).

Το 2023 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Ζηκόπουλος Γεώργιος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Φοίτησε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή, και στη Θεολογική Σχολή Χάλκης. Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ. Μεταπτυχιακού-πιστοποιητικού στην Ψυχολογία Πανεπιστημίου Liverpool. Διοίκησης επιχειρήσεων και Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας στην Εκπαίδευση ΕΑΠ. Master practitioner – Trainer NLP Brighton. Πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων.

Είναι ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών από το 1991, και ενεργός Συνδικαλιστής από το 2005. Είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών – Europalso, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΕΑ, Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας ΟΕΒΕΑ και Αντιπρόσωπος ΓΣΕΒΕΕ.

Μαρκάτης Μιχαήλ

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού

Επαγγελματίας ηθοποιός, αριστούχος της Δραματικής σχολής Αθηνών «Γ.Θεοδοσιάδης» το 1998. Από τότε, παίζει συνεχώς στο θέατρο και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες-ηθοποιούς-παραγωγούς-συγγραφείς-εικαστικούς-χορογράφους-μουσικούς, πολλοί από αυτούς, άνθρωποι φωτισμένοι  που άφησαν το αποτύπωμά τους στην τέχνη. Έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις στην Επίδαυρο , σε διάφορα κεντρικά και μη Αθηναϊκά θέατρα, όπως επίσης και σε κάποια ΔηΠεΘε, με υπέροχα έργα μεγάλων συγγραφέων.

Επίσης έχει παίξει σε αρκετά σήριαλ με τελευταίο το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μαν.Μανουσάκη.

-Αναπληρωτής δάσκαλος Θεατρικής Αγωγής στην α΄βάθμια και β΄βάθμια  εκπαίδευση.

-Διατηρεί κατάστημα εστίασης (καφετέρια) κοντά στην κεντρική πλατεία, σε συνεργασία με τον αδελφό του, Φώτη. Το 2010,οι δυο τους  ανέλαβαν το κυλικείο του άλσους και διατήρησαν την επιχείρηση για 7 χρόνια με ήθος, σεβασμό στο πάρκο και, κυρίως, σεβασμό στον επισκέπτη.

-Παντρεμένος από το 2009  με την  Έλενα Τζόβολου έχουν αποκτήσει και μεγαλώνουν τρία αγόρια,

-Δημότης και κάτοικος της πόλης μας από το 2008.

-Αγαπάει τον Αθλητισμό και θα ήθελε να δει τις ομάδες της πόλης μας να αγωνίζονται ξανά στις πρώτες κατηγορίες!!

Σώζος Ηλίας

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Κατάγεται από την Ήπειρο και έχει μεγαλώσει στη περιοχή του Φάρου στην Άνω Ν. Σμύρνη όπου συνεχίζει και ζει με την οικογένεια του.

Επί σειρά ετών έχει διατελέσει:

  • Πρόεδρος των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο του συγκροτήματος Νικομηδείας
  • Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Ν. Σμύρνης
  • Αντιπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής
  • Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου “Φάρος Νέας Σμύρνης”

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου « Η ΤΙΤΑΝΗ» και ήταν αντιπρόσωπος στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδας

Υπήρξε αθλητής στην ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα στα τμήματα υποδομών και παραμένει μέχρι σήμερα ενεργό μέλος του συλλόγου

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Το 2014 και το 2019 συμμετείχε στις Περιφερειακές Εκλογές στο Νότιο Τομέα Αττικής με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού και στη συνέχεια για 2 χρόνια ήταν μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης στην Περιφέρεια Αττικής.

Έχει αποκτήσει πτυχία στον Προγραμματισμό & Ανάλυση Η/Υ (Control Data Ins. Greece 1990) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΕΑΠ 2007), επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε διάφορους τομείς: Επενδυτικές Στρατηγικές σε Ομόλογα και Συνάλλαγμα, Auditing ISO 9000:2000, Leadership and Communication, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Φωτοβολταϊκά στις Στέγες κ.α

Περισσότερο από 20 χρόνια εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων εταιρειών Πληροφορικής και Τεχνολογίας καθώς και σε εταιρείες με Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα ως υπεύθυνος ISO.

Από το 2010 είναι Επαγγελματίας Trader στις Διεθνείς αγορές σε Χρηματιστηριακούς δείκτες, Εμπορεύματα και είναι πιστοποιημένος από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την επαγγελματική επάρκεια (α2) λήψης και διαβίβασης εντολών σε παράγωγα προϊόντα.

Είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Τσάντζιου και έχουν τρία παιδιά.

Τραχίλης Ανδρέας

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Γεννήθηκε το 1976 και ζει στη Ν.Σμύρνη όπου ζει μέχρι σήμερα

Ολοκλήρωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΠΑΒΛΟΦ της Αγίας Πετρούπολης .

Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2005 διατηρεί οδοντιατρείο στην Ελευθερία Βενιζέλου 50 στην Νέα Σμύρνη.

Μέλος του 1ου Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Εθελοντών Ιατρών.

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΝΠ Εθνική Στέγη.

Μέλος του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σμύρνης «Η Μαύρη Θάλασσα».

Μιλά Αγγλικά και Ρωσικά.

Διατηρεί από το 2005 οδοντιατρείο στο κέντρο της πόλης.

Έχει δύο γιους τον Γιώργο και τον Νίκο.

Μπούρας Νικόλαος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εθελοντισμού

Γεννήθηκε το 1979, με καταγωγή από το Μαρτυρικό Δίστομο Βοιωτίας ενώ τα τελευταία 16 χρόνια ζει στη Νέα Σμύρνη.

Εργάζεται  ως Διοικητικός υπάλληλος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από το 2000 έως και σήμερα.

Είναι Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Hellenic Open University .

Είναι μέλος στο Δ.Σ.  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.

Έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής, σε πολλές ομάδες και έπαιξε  στην Εθνική Ομάδα Παίδων- Νέων. Έπειτα ανέλαβε ως διοργανωτής για δεκαπέντε χρόνια τη διεξαγωγή του Τουρνουά ποδοσφαίρου ‘Γ. Δημόπουλος’, στο οποίο συμμετείχαν και οι ομάδες της Νέας Σμύρνης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.