Με απόφαση του Δημάρχου ορίστηκαν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι ως Εντεταλμένοι με τις εξής αρμοδιότητες:

Γιώργος Κρικρής

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Δημοτικής Συγκοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης

Αποφοίτησε από το 4 ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην «Διάγνωση-Αντιμετώπιση των Μαθησιακών Δυσκολιών». Έχει εργαστεί στα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Από το Μάρτιο του 2017 ως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας με αρκετές καινοτόμες πρωτοβουλίες στον συγκεκριμένο τομέα.

Πολύδωρος Συρίγος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας & Σχολικών Υποδομών

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Νεολαίας καθώς και Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Γεωργική Οικονομία. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, μελετητής σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης ενώ έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Διονύσης Κονιδάρης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, Παιδικών Χαρών & Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Επιχειρηματίας από το 1993. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου Ποιότητας Ζωής και Διοικητικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος,Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνική Στέγη» και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός Οργανισμός. Αντιδήμαρχος από το 2009 έως τον Αύγουστο του 2019 με κύριες παρεμβάσεις την ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου και τη δημιουργία νέων καθώς και την ανάπλαση χώρων πρασίνου (Κεντρική Πλατεία, νησίδες, πάρκα,πλατείες, Άλσος).

Λίλα Βαρμπομπίτη

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτιστικών Φορέων & Δομών Υγείας της πόλης

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο. Είναι φαρμακοποιός. Εργάστηκε στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα (ως ελεγκτής φαρμακοποιός στον πρώην ΟΠΑΔ, σε φαρμακεία δημοσίων νοσοκομείων). Από το 2013 διατηρεί δικό της φαρμακείο στην πόλη μας. Δραστηριοποιείται προωθώντας τις προσπάθειες και τις θέσεις των συναδέλφων της, συμμετέχει σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Γνωρίζει ιταλικά και Αγγλικά. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακό τίτλο MSc Sport Management από το Loughborough University. Απόφοιτος του ΚEK του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του τίτλου Diploma in Negotiations. Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ στον τομέα του Αθλητικού Δικαίου. Από το 2005 ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό και από το 2007 με τον αθλητισμό. Μέλος του ΑΟΝΣ & ΜΙΛΩΝ και της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου.

Οδυσσέας Νασιμπιάν

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας, Νεολαίας & Συμμετοχικότητας

Απόγονος Προσφύγων, αποφοίτησε το 2016 από το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Σήμερα είναι φοιτητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τελευταίο έτος. Μιλάει Αγγλικά, ενώ κατέχει βασικές γνώσεις Γαλλικών και Ρωσικών. Ως λάτρης του αθλητισμού αλλά και του Πανιωνίου, ξεκίνησε από μικρός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανιωνίου. Τελικά, τον κέρδισε το μπέιζμπολ με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα ως αθλητής και διαιτητής.