Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί τα ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησαν την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στον Δημοτικό Πολυχώρο Γαλαξία.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε απαγγελίες ποιημάτων από τα μέλη των ΚΑΠΗ, αφηγηματικούς βιωματικούς μονολόγους, τραγούδια από την χορωδία των ΚΑΠΗ, παράσταση από την θεατρική ομάδα του Γ’ ΚΑΠΗ, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν στην ηρωική και τόσο σημαντική αυτή εποχή για την Πατρίδα μας
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κος Τζουλάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Δεληγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Γιατζίδης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ποιότητα Ζωής» κος Κουτελάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Καστόρης, κα Ιακωβάκη, κα Κουτετέ και πλήθος φίλων και μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ