Με επιτυχία διεξήχθη η δράση «Λεξιδρομίες», την Κυριακή 7/4/2019, στο σχολικό συγκρότημα 3ου – 13ου Δημοτικού.
Η δράση οργανώθηκε από το γραφείο Παιδείας και τον αντιδήμαρχο παιδείας κο Πολύδωρο Συρίγο και συντονιστές της δράσης ήταν ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού σχολείου κος Γιάννης Κλαδάκης και η διευθύντρια του 13ου Δημοτικού κα Λάζαρη Κατερίνα.
Ήταν μια διαδραστική διαδικασία, που ανέδειξε τις δυνατότητες των παιδιών στη γλώσσα, στη γραμματική και στην ορθογραφία.
Συμμετείχαν 70 παιδιά από το 1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 6ο, 12ο και 13ο δημοτικά σχολεία Νέας Σμύρνης.
Όλα τα παιδιά παρέλαβαν βεβαιώσεις συμμετοχής και οι 10 καλύτεροι, που πέτυχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία, βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης κο Σταύρο Τζουλάκη και παρέλαβαν μια σχολική τσάντα με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του δήμου μας κος Μιχάλης Χρηστάκης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας.