Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βράβευση των μαθητών της πόλης μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

08/04/2023 | 11:00 - 13:00

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/4/2023, 11:00 π.μ., στο  Ίδρυμα Ευγενίδου για τη βράβευση των μαθητών της πόλης μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα έτη 2020,2021,2022.

Κάθε μαθητής θα λάβει έναν τιμητικό  Έπαινο και ένα αναμνηστικό δώρο, ως ανταμοιβή των κόπων του και της επιτυχίας του στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στην ίδια εκδήλωση θα τύχουν ειδικής επιβράβευσης οι αριστούχοι μαθητές ανά σχολείο που εισήχθησαν σε ΑΕΙ, καθώς και φοιτητές της πόλης μας που φοιτούν σε ΑΕΙ της περιφέρειας και ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (Η επιλογή θα γίνει από την Κοινωνική Υπηρεσία).

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω link:

Για συμμετοχή στη βράβευση και συμμετοχή στην εκδήλωση: https://forms.gle/gnTNbcnnB66JteNSA

Σε έμπρακτη επιβράβευση της επιτυχίας των μαθητών, θεωρούμε καθήκον μας τη βράβευση του πρώτου αριστούχου μαθητή σε κάθε Λύκειο της πόλης μας, σύμφωνα με τον  βαθμό εισαγωγής (μόρια)  που έχει πετύχει. Οι πρώτοι των πρώτων θα λάβουν από ένα tablet, προσφορά του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε αναγνώριση των κόπων τους. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από τους Διευθυντές των Λυκείων τους, ωστόσο, πρέπει να δηλώσουν ότι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση και την απονομή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: neagenia.dns@gmail.com

Να επισημανθεί ακόμη ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης βρίσκεται δίπλα σε φοιτητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ εκτός Αθηνών, δίνοντας σε αυτούς διατακτικές επιταγές για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών. Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος αυτού και την υποβολή αίτησης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα στο link:

 https://forms.gle/ug59yHKTq8cJ23mHA

μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τα οποία αναφέρονται  μέσα στην φόρμα) έως και 26 Μαρτίου 2023

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/04/2023
Ώρα:
11:00 - 13:00

Χώρος Διεξαγωγής

Ευγενίδειο Ίδρυμα
Λεωφ. Συγγρού 387
Αθήνα, Νέα Σμύρνη Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Ιστότοπος:
https://www.eef.edu.gr/