Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση ενημέρωσης και εγγραφής νέων εγγραφών εθελοντών – δοτών μυελού των οστών

10/03/2023 | 15:00 - 18:00

Η Cancer Prevention Research Group in Greece διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και εγγραφής νέων εγγραφών εθελοντών – δοτών μυελού των οστών!
Αν είσαι μεταξύ 18 και 45 ετών, σε καλή κατάσταση γενικής υγείας, και επιθυμείς να σώσεις τη ζωή ενός ανθρώπου, τότε έλα μαζί μας και εγγράψου δωρεάν ως Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών!
🔸Η διαδικασία εγγραφής είναι πάρα πολύ απλή! Δεν χρειάζεται τίποτα. Έρχεσαι απλώς στο σημείο συνάντησης και εκεί θα συμπληρώσεις την αίτηση με τα στοιχεία σου και το ιατρικό ιστορικό σου. Ένας ειδικός θα πάρει δείγμα στοματικού επιχρίσματος, με δύο αποστειρωμένες μπατονέτες, από το εσωτερικό του μαγούλου σου! Η διαδικασία κρατάει λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα!
🔸Στην σπάνια, αλλά εξαιρετικά ζωτική, περίπτωση που ένας εθελοντής – δότης είναι συμβατός με έναν ασθενή που νοσεί από καρκίνο του αίματος, τότε η δωρεά μυελού γίνεται ως επί το πλείστο με μια απλή διεργασία η οποία μοιάζει με την κλασική δωρεά αιμοπεταλίων ή με ανώδυνη παρακέντηση από τη λεκάνη. Η δωρεά μυελού είναι ασφαλής, άμεση, ακίνδυνη.
🕛 Πότε; Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, μεταξύ 15.00μμ έως 18.00μμ (ελεύθερη προσέλευση, δωρεάν, έρχεστε όταν επιθυμείτε)
🚩 Πού; Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, έξω από τον Πολιστικό Πολυχώρο “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10/03/2023
Ώρα:
15:00 - 18:00

Χώρος Διεξαγωγής

Γαλαξίας – Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού Νέας Σμύρνης
2ας Μαΐου 16
Νέα Σμύρνη, 171 21 Greece
+ Χάρτης Google