Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

8 Μαρτίου | 19:00 - 21:00

«Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα τον 21ο αιώνα» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Εργαστήριο «Μέθεξη» του Πάντειου Πανεπιστημίου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημόσιου ΙΕΚ Νέας Σμύρνης (Μηδείας & Κύπρου 21).
Θα μιλήσουν οι: Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνα Κοτταρίδη, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Ράνια Οικονόμου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Νέας Σμύρνης, Μαρίνου Δεκούλου, Αντιδήμαρχος Σχολικών Ομάδων & Φιλοζωίας, Νάντια Αβιτίδου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας Ε.Ε.Α. Νάντια Σταυρογιάννη, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3 Παύλος Χρηστίδης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής του Εργαστηρίου «Μέθεξη» Γεράσιμος Καραμπελιάς.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Μαρτίου
Ώρα:
19:00 - 21:00