Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκτέλεση Ηλεκτρονικών Τραπεζικών Συναλλαγών ebanking

02/03/2022 | 18:00 - 20:00

H Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020») διοργανώνουν κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) για την ενημέρωση ενηλίκων (18+) γονέων και κηδεμόνων, στελεχών της δημόσιας και τοπικής διοίκησης αλλά και του ιδιωτικού τομέα, επιχειρηματιών, μελών οργανώσεων του ευρύτερου τομέα και όλων των δημοτών , σχετικά με υπηρεσίες, εργαλεία και μεθόδους για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου.
Σας περιμένουμε διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 στις 18:00 στο 4ο Webinar του 2 ου κύκλου με θέμα «Εκτέλεση Ηλεκτρονικών Τραπεζικών Συναλλαγών ebanking» στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του Ψηφιακού Εγγραμματισμού.
Κεντρικός εισηγητής είναι ο κ. Παναγιωτίδης Βασίλειος, Διευθυντής στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας, παρακαλούμε όπως κάνετε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα:
https://tinyurl.com/digitalattiki
Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο webinar είναι ανοικτή σε όλους τους δημότες και η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου. Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
02/03/2022
Ώρα:
18:00 - 20:00