Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ “1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ”

20/12/2020 | 17:00 - 18:00

Σας προσκαλούμε σε ένα Zoom Webinar που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης με τον οργανισμό Envolve Entrepreneurship. Στο webinar θα γίνει η παρουσίαση του «1ο Πανελλήνιου Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο ανάπτυξη» το οποίο διοργανώνεται από το Envolve Entrepreneurship και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 17:00 – 18:00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν, να δηλώσουν ενδιαφέρον στον παρακάτω σύνδεσμο:
Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν το σύνδεσμο αυτόματα αμέσως μετά την εγγραφή τους.
O διαγωνισμός έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμό πρωτ. 109096/2020.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό:
Στόχος του είναι να ενεργοποιήσει τους μαθητές/τριες των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων της χώρας να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, θέτοντας την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής τους. O διαγωνισμός έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμό πρωτ. 109096/2020.
Οι μαθήτριες/τές θα συμμετέχουν σε ομάδες έως τεσσάρων ατόμων και την παιδαγωγική καθοδήγηση και συντονισμό των μελών της ομάδας θα αναλάβει εκπαιδευτικός του σχολείου. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς (ως επικεφαλής των ομάδων) μέσω της ιστοσελίδας https://envolveglobal.org/el/education/school_contest/.
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021.
Οι ομάδες των μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα υποβάλλουν σε ψηφιακή πλατφόρμα την επιχειρηματική τους ιδέα, καταθέτοντας το επιχειρηματικό σχέδιο (business plan), την τεκμηρίωση του αειφόρου προσανατολισμού, καθώς και video με παρουσίαση του τελικού προϊόντος/υπηρεσίας.
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν, θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής. Οι νικήτριες ομάδες θα λάβουν έπαθλα από τον οργανισμό Envolve Entrepreneurship και συνεργάτες του, τα οποία θα τις βοηθήσουν να συνεχίσουν την ανάπτυξη της ιδέας τους σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η λίστα των βραβείων θα ανακοινωθεί σύντομα και θα ενημερώνεται διαρκώς.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20/12/2020
Ώρα:
17:00 - 18:00