Οι συμπολίτες μας που δυσκολεύονται δεν είναι μόνοι. Τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας παρέχουν διακριτική μα ουσιαστική υποστήριξη σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο. Η οργανωμένη Ιματιοθήκη της Νέας Σμύρνης (Αδριανουπόλεως 18) παρέχει βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα σε καλή κατάσταση σε όσους έχουν ανάγκη. Δεν διευκολύνει απλά τις ανάγκες των πολιτών μας στην ένδυση, αλλά προωθεί την έννοια της ανακύκλωσης και της ανταλλαγής κατά της υπερκατανάλωσης και κατά της δημιουργίας απορριμμάτων.

Ο χώρος της Ιματιοθήκης διαμορφώθηκε και λειτουργεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας εθελοντών «Ενεργός Δράση».

Από τη λειτουργία της Ιματιοθήκης μπορούν να επωφελούνται όλοι όσοι το επιθυμούν αρκεί να είναι κάτοικοι ή δημότες Νέας Σμύρνης (προτεραιότητα δίνεται στα μέλη των κοινωνικών δομών).

Μπορείτε κι εσείς να προσφέρετε ρούχα που δεν χρησιμοποιείται πλέον στην Δημοτική Ιματιοθήκη η οποία παρέχει παρέχοντας διακριτική μα ουσιαστική υποστήριξη σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο.

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα: 11.00-13.00
Τετάρτη: 18.00-20.00 (θερινό ωράριο) ή 17.00-19.00 (χειμερινό ωράριο)*
Διεύθυνση: Ανδριανουπόλεως 18, ΤΚ 171 24 Νέα Σμύρνη
Τηλ: 210 9370282, 213 2025882  |  χάρτης

*Η θερινή ώρα ξεκινά την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και τελειώνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του έτους.